ISTRAŽITE DESTINACIJU LIKA KUPNJOM ZAJEDNIČKE ULAZNICE

Od 01. lipnja u prodaji je zajednička ulaznica destinacije Lika koja po jedinstvenoj cijeni od 350,00 kn za odrasle i 250,00 kn za djecu omogućuje ulaz u čak 8 zaštićenih prirodnih područja na području destinacije Lika.

Zajednička ulaznica destinacije Lika formirana je u suradnji Klastera Lika Destination i atrakcija koje obuhvaća:

Nacionalni park Plitvička jezera

Nacionalni park Sjeverni Velebit

Nacionalni park Paklenica

Park prirode Velebit

Baraćeve špilje

Pećinski park Grabovača

Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda Otočac te

Memorijalni centar „Nikola Tesla“ Smiljan

Zajedničku ulaznicu destinacije Lika moguće je kupiti u Nacionalnom parku Plitvička jezera ili online na stranici Nacionalnog parka Plitvička jezera.  Cijena ulaznice je 350 kn za odrasle i 250 kn za djecu od 7 do 18 godina, što je ušteda od gotovo 50% jer kad biste karte kupovali pojedinačno platili biste ih 630 kn. 

Kupljeni voucheri mogu se iskoristiti do 30. rujna ove godine.

Osim što ćete kupnjom ove ulaznice uštedjeti gotovo 50%, posjećujući zaštićena prirodna područja u destinaciji Lika uživat ćete u netaknutoj prirodi i čistom svježem zraku. Doživjet ćete promjenu triju klima te vidjeti brojne biljne i životinjske vrste koje obitavaju i rastu isključivo još u Lici. 

Što sve uključuje ulaznica provjerite na poveznici – Lika Destination-Zajednička ulaznica destinacije Lika a ako uz uživanje u prirodnim ljepotama želite vrijeme provesti aktivno ili isprobavajući gastronomske delicije posjetite web stranicu Klastera Lika Destination: www.lika-destination.hr, istražite ostatak turističke ponude i upoznajte destinaciju Lika u potpunosti. 

2020_Zajednička ulaznica Lika Destination_plakat (1)

 

No Comments Yet.

Leave a comment