OBAVIJEST IZ LAG-a LIKA

Poštovani,

Lokalna akcijska grupa Lika započela je s izradom Lokalne razvojne strategije LAG-a LIKA za razdoblje 2014. - 2020. Jedna od aktivnosti u izradi dokumenta je prikupljanje projektnih ideja s ciljem uspostavljanja baze projekata te izrade Akcijskog plana provedbe Lokalne razvojne strategije.

Izuzetno nam je bitno prikupiti projektne ideje korisnika sa područja LAG-a kako bi pravilno planirali sredstva koje kroz natječaje možemo dodjeljivati krajnjim korisnicima na području LAG-a LIKA. Krajnji ishod natječaja ovisi o usklađenosti projektnih prijedloga s uvjetima i kriterijima natječaja, kvaliteti projektnih prijedloga te konkurenciji. Prednost financiranja projekata kroz Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a LIKA u odnosu na financiranje kroz nacionalni natječaj je prije svega u manjoj konkurenciji, naime kroz Lokalnu razvojnu strategiju se mogu financirati samo projekti koji se provode na području LAG-a, te čiji su prijavitelji registrirani, odnosno imaju prebivalište na području LAG-a. Projektne ideje moraju biti u skladu s odabranim Mjerama Programom ruralnog razvoja RH 2014. – 2020. Popis tih Mjera nalazi se u privitku.

Dostavljeni projektni prijedlozi su isključivo informativne prirode i služe za potrebe izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a LIKA za razdoblje 2014. – 2020.

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA LIKA

Budačka 12, 53000 Gospić

+385 (0)53 658 468

www.lag-lika.hr

www.integralika2020.com

Brosura_MPS_PRR

Obrazac prijedloga projekta-infrastruktura_LAG LIKA

Obrazac prijedloga projekta-poljoprivreda_LAG LIKA

Obrazac prijedloga projekta-sumarstvo_LAG LIKA

Obrazac prijedloga projekta-suradnja_LAG LIKA

Anketni upitnik - Planinarska društva LAG LIKA

Popis mjera za LRS

No Comments Yet.

Leave a comment