JEDRILIČARSKA REGATA 2014

KRŠKA LJEPOTICA - RIJEKA LIKA PONOVNO DOMAĆIN JEDRILIČARSKE REGATE
Pećinski park Grabovača - suorganizator natjecanja

Nakon tri godine pauziranja, danas je dogovoren termin održavanja "II. ličke regate 2014. - Perušić " za jedriličarsku klasu Optimist.
Organizator jedriličarske regate i ove je godine Jedriličarski klub "Senj", a suorganizator JU "Pećinski park Grabovača" na čijem će se području regata i organizirati. Radi se o lokaciji Ćojluk u Perušiću gdje se i inače održavaju sportske manifestacije na vodi, poput veslačkih regata.

Važan je to sportski događaj za cijelu Liku s obzirom da su jedriličarske regate u Lici rijetkost, ističe ravnateljica JU "Pećinski park Grabovača", Katarina Milković. Naime, prije tri godine, također u organizaciji naše Ustanove i Jedriličarskog kluba "Senj" održana je prva, mogli bismo reći probna jedriličarska regata, koja je imala solidan odaziv, ali uvjek se može bolje i više, ističe K. Milković.

Ove godine, kako je dogovoreno između predstavnika Jedriličarskog kluba "Senj" Gorana Šimunovića i tajnika Jure Turine te ravnateljice Pećinskog parka Grabovača, Katarine Milković, regata će biti organizirana 20. rujna.

No Comments Yet.

Leave a comment

Skip to content