TRODNEVNO STUDIJSKO PUTOVANJE ZA INOZEMNE PREDSTAVNIKE TURISTIČKIH AGENCIJA

30.04.2014. 13:26:52

JU "PEĆINSKI PARK GRABOVAČA" I HOTEL "ZAGREB" IZ KARLOBAGA ORGANIZIRAJU TRODNEVNO STUDIJSKO PUTOVANJE ZA INOZEMNE PREDSTAVNIKE TURISTIČKIH AGENCIJA

 

Nastavak dobre suradnje hotela "Zagreb" iz Karlobaga i JU "Pećinski park Grabovača" nastavlja se i ove turističke sezone. Naime, upravo  tijekom ljetnih mjeseci management hotela "Zagreb" iz Karlobaga svojim gostima kao dodatnu ponudu predlaže razgledavanje Pećinskog parka Grabovača u Perušiću.

Ove godine uprave hotela Zagreb i Pećinskog parka Grabovača  organizatori su 3-dnevnog studijskog putovanja za 30-ak predstavnika inozemnih turističkih agencija. Kao partneri na ovom "projektu" našli su se i Turistička zajednica Perušić, Turistička zajednica Gospić i NP "Una" iz Bosne i Hercegovine. Nastavak je to ujedno i dobre suradnje Pećinskog parka Grabovača i Nacionalnog parka Una, započete u jesen 2013. godine.

Trodnevnim izletom kroz unutrašnjost Like i posjetom NP Una želi se zainteresirati inozemne predstavnike turističkih agnecija kako bi u svoje planove putovanja počeli uvrštavati sve one ljepote kojima Ličko-senjska županija obiluje, a koje još uvijek nisu dovoljno eksponirane.

Tako će u hotelu "Zagreb" u Karlobagu 01. svibnja 2014. biti upriličena dobrodošlica predstavnicima inozemnih turističkih agencija kao i prezentacija onih destinacija koje će tijekom tri dana posjetiti u sklopu ovog studijskog putovanja.

No Comments Yet.

Leave a comment

Skip to content