ART CONTEST GEOBAŠTINA AND BIODIVERSITY OF LIKA

Cave Park Grabovača

Unique Cave Park in Europe

Osnovna škola Perušić i Javna ustanova “Pećinski park Grabovača” već godinama organiziraju aktivnosti za učenike povodom Dana planeta Zemlje (22. travnja), a ove smo godine suradnju odlučili proširiti na sve osnovne škole u Ličko-senjskoj županiji!

 Kako bi potaknuli ekološku osviještenost učenika, organiziramo likovni natječaj s ciljem promicanja prirodne baštine našeg kraja. Tema natječaja je Geobaština i bioraznolikost Like.

Najuspješniji radovi, podijeljeni u dvije kategorije bit će nagrađeni i javno izloženi u Pećinskom parku Grabovača. Pozivamo sve učenike i učitelje da se uključe i sudjeluju u likovnom natječaju Geobaština i bioraznolikost Like. Pravila natječaja i upute provjerite na web i facebook stranicama Pećinskog parka Grabovača i Osnovne škole Perušić. Natječaj je otvoren do 17. travnja 2024. godine.

Nagrade za likovne radove koje će odabrati stručni žiri su: kategorija niži razredi – 1. mjesto: knjiga Hrvatska iz zraka, autora Davora Rostuhara + poklon paket; 2. i 3. mjesto: obiteljska ulaznica za špilju Samograd i Pećinski park Grabovača + poklon paket; kategorija viši razredi –  1. mjesto: knjiga Tragom medvjeda, autora Krunoslava Raca + poklon paket + obiteljska ulaznica za špilju Samograd i Pećinski park Grabovača, 2. i 3. mjesto: obiteljska ulaznica za špilju Samograd i Pećinski park Grabovača + poklon paket.

LIKOVNI NATJEČAJ GEOBAŠTINA I BIORAZNOLIKOST LIKE_0001

 

Pretplatite se na naše obavijesti

Cave Park Grabovača
Unique Cave Park in Europe

Podijelite prijateljima

Recent News