BESPLATNI TEČAJ STRANIH JEZIKA I LJETNA ŠKOLA U PEĆINSKOM PARKU GRABOVAČA

Pećinski park Grabovača

Jedinstven Pecinski Park u Europi

Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ organizira Školu stranih jezika za djecu i odrasle u razdoblju od 19. do 23. kolovoza i Ljetnu školu na Grabovači u periodu od  26. do 30. kolovoza. Škola stranih jezika trajat će 1,5h (od 10:30 do 12:00h). Imate priliku učiti osnove danskog, gruzijskog ili španjolskog jezika. Sudionici sami biraju jezik koji žele naučiti, a moguće je i kombinirati oba jezika, ovisno o interesu. Ljetna škola prirode i društva traje 3h (od 10:00 do 13:00 sati). Djeca će uživati od kreativnog ponedjeljka, preko istraživačkog utorka i vodene srijede pa do aktivnog četvrtka i zabavnog petka! Sve aktivnosti se provode na otvorenom u hladovini u Pećinskom parku Grabovača.

Aktivnosti provode volonteri uz pomoć djelatnika Ustanove. Volonteri iz Danske, Gruzije i Španjolske u Pećinskom parku Grabovača borave u sklopu europskog projekta Zaštita prirode 6, program Europske snage solidarnosti.

Cilj aktivnosti je upoznati djecu i mlade iz lokalne zajednice s novim kulturama, jezicima i običajima, kroz igru, radionice i edukaciju o zaštiti okoliša. Projekt je sufinanciran iz programa Europskih snaga solidarnosti. Prijaviti se možete na: 099/212-7587 Mario Paral. Iskoristite vrijeme dok Vaša djeca borave na Ljetnoj školi ili Školi stranih jezika za posjet impresivnoj špilji Samograd, prošećite poučnim stazama Parka ili posjetite Šumski toranj i ostale sadržaje u Parku!

Pretplatite se na naše obavijesti

Pećinski park Grabovača
Jedinstven Pecinski Park u Europi

Podijelite prijateljima

Najnoviji članci