OTVARA SE IZLETIŠTE NA OBALI RIJEKE LIKE -ULAZ 2

Pećinski park Grabovača

Jedinstven Pecinski Park u Europi

U ponedjeljak, 15. srpnja ULAZ 2 u Pećinski park Grabovača odnosno izletište na obali rijeke Like, popularno zvano „Ćojluk“, otvara svoja vrata! Među ponuđenim aktivnostima, izdvajaju se paintball i streličarstvo, kao i uređena mjesta za roštilj, što izletište čini savršenom destinacijom za obiteljske izlete. Osim toga, na izletištu se nalazi i info kućica koja će biti otvorena svakodnevno od 10 do 18 sati. Posjetitelji mogu dobiti sve informacije o Pećinskom parku Grabovača, turističkoj ponudi Općine Perušić, te Lika destinaciji. Također, u info kućici moguće je kupiti ulaznice za špilju Samograd, kao i osvježiti se hladnim napitcima nakon istraživanja okolice.

Izletište je i ove godine dodatno uređeno. Postavljene su nove klupe i stolovi, panoi, dodatne ležaljke, te velika ljuljačka koja služi kao idealna pozadina za fotografiranje i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Za avanturiste koji traže uzbuđenje na vodi, izletište nudi mogućnost iznajmljivanja kanua. Ako pak tražite mirniji dan u prirodi, jednostavno ponesite dekicu, dobru volju i uživajte u prekrasnom ambijentu uz rijeku.

Ne propustite priliku za savršen bijeg od svakodnevnice i posjetite ovu čarobnu destinaciju.

 

Pretplatite se na naše obavijesti

Pećinski park Grabovača
Jedinstven Pecinski Park u Europi

Podijelite prijateljima

Najnoviji članci