OVU SUBOTU, FESTIVAL SUMMER VIBE U PEĆINSKOM PARKU GRABOVAČA

Pećinski park Grabovača

Jedinstven Pecinski Park u Europi

Pridružite nam se u subotu, 20. srpnja, s početkom u 18 sati na već petom po redu festivalu retro glazbe – Summer Vibe! Festival je namijenjen ljubiteljima disko, pop i rock glazbe prošlog stoljeća, kao i svima kojima je u planu dobra i opuštena zabava u prirodi. Već tradicionalno, preporučujemo da prekrasno popodne iskoristite za piknik s vašim najmilijima, a večer za promatranje skrivenih kutaka svemira, sve uz vječne glazbene hitove do 1989. godine. Za najmlađe su pripremljena iznenađenja tijekom dana, a navečer također i za odrasle.

Ponesite dobru volju, košare, deke i hranu za piknik, pronađite svoje mjesto na livadama i šumama Grabovače i uživajte u međunarodnoj atmosferi!

Festival se organizira s ciljem promocije boravka u prirodi, druženja obitelji i prijatelja, svijesti o važnosti očuvanja prirode (#noplastic) te poticanja i aktiviranja mladih iz lokalne (i šire) zajednice na sudjelovanje u aktivnostima za zajednicu.

U organizaciji ove manifestacije sudjeluju i djelatnici Turističke zajednice Općine Perušić, Narodne knjižnice Općine Perušić te volonteri koji borave na Grabovači u sklopu projektne aktivnosti Zaštita prirode 3, financirane iz programa Europskih snaga solidarnosti.

 

 

Pretplatite se na naše obavijesti

Pećinski park Grabovača
Jedinstven Pecinski Park u Europi

Podijelite prijateljima

Najnoviji članci